Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
14.01.2018 12:54 - Моралът в Русия
Автор: veshter Категория: Изкуство   
Прочетен: 1306 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Санкюлотката с черната рокля е Милана Скоробогатова - координатор на проекта "Здраво семейство" на "Единна Русия". Тук я виждате по време на официален прием при руски губернатор.
Разбира се, западното влияние, Истанбулската конвенция и опитите за преодоляване на свързаните с половете социални стереотипи си остават най-голяма опасност за традиционния български морал, включително и този, изповядван от родните ни путиноложци.
image

И част от предизборната кампания в Русия :)





Гласувай:
5



1. merlin68 - Първо, снимката не е на Милана Ск...
14.01.2018 13:16
Първо, снимката не е на Милана Скоробогатова.
Второ, видеото наистина е на кандидатката за президент Ксения Собчак. Тя е представяна от западните медии заедно с Навални като опозицията на Путин.
Така, че това не е моралът на Русия, това е моралът на трола, който е достатъчно глупав да не знае какво публикува и срещу кого.
цитирай
2. get - @ veshter - Санкюлотката с черната рокля е Милана Скоробогатова - координатор на проекта "Здраво семейство" на "Единна Русия".
14.01.2018 14:03
1-во
"Не знам защо българофоба - така страстно защитава руската посестрима на българската си колежка Офелия Кънева, тоест Милана Скоробогатова?
- Какво обидно има - че е руса и, че не отстъпва по нищо от българската снобарка ... караща Бентли, играеща голф ... и която по всякакъв друг начин демонстрира материалното си благополучие ... ма то, като се заровя назад в спомените си и другата ЧЕРВЕНА-САНКЮЛОТКА Емилия Масларова - с нищо не бе по различна от тези двете с нейните "бутикови" обувки и тоалетчета от по няколко хиляди лева :(((?

- А инак снимката е от руско-езичния "туитър" - публикувана от фотограф-папарак присъствал на приема организиран от губернатора на Уфа, тоест на Башкорто-стан ... за сведение Милана Мартовна Скоробогатова е с башкирски произход, като "първия им космонавт" - само гдето не е "космонавт".

2-ро
А доколко СИ ВЪРШИ ТАЗИ НАРОЧЕНА за "ДЕТСКИ ОМБУДСМАН" пост-комунистическа "амазонка" - можем да прочетем ... в тази: "Чем занимается детский омбудсмен Башкирии?" критична, относно дейността и на такъв(омбудсман) статия - в която ето какво пише?

"На прошлой неделе, узнав о том, что Милана Скоробогатова будет разбираться в центре «Семья» в одной спорной ситуации, наш корреспондент отправился туда в надежде хоть как-то установить диалог и получить краткий комментарий по некоторым резонансным случаям. Но в резкой форме нашему журналисту дали понять, что контакта не будет (...) Каждый год ближе к концу весенней сессии Госсобрания РБ мы слышим доклад о работе детского омбудсмена перед депутатами. (...) Источник в правительстве сомневается в достоверности этого утверждения.(...) Если внимательно прочитать сам текст спецдоклада, то может сложиться впечатление, что детский омбудсмен взяла на себя полномочия санэпиднадзора.(...)ситуация с детскими суицидами в республике вам известна, мы - одни из первых по этому показателю. Я как депутат, не слышал, чтобы Милана Маратовна хотя бы раз досконально разбиралась в подобных случаях.

- Адрес: https://proufu/news/society/v_detskikh_doma_bashkirii_ne_soblyudaetsya_vse_sanitarnye_normy/

П.П.
- Във връзката с поместената в Туитър снимка и разразилите се дебати - Милана коментира:
" However, the Commissioner for the rights of the child immediately disown the photo, saying that it’s not her.

– No, this was not and could not be. Not my style and not my image — said the Ombudsman." - ако трябва превод - моля българоомразците и Пета колона в нашето общество - да ми се помолят?
- Тогава ще им публикувам и адреса на елекронния вариант - където се е развихрила тази полемика ... "Е ли това Милана Скоробогатова - или не?" :)))
цитирай
3. merlin68 - Като гледам си провел следствие и си ...
14.01.2018 21:07
Като гледам си провел следствие и си стигнал до становището, че на снимката е жената която се твърди, то в такъв случай, мога само да се изхиля на професионалните ти качества:)
цитирай
4. get - Като гледам си провел следствие и си ...
14.01.2018 23:01
merlin68 написа:
Като гледам си провел следствие и си стигнал до становището, че на снимката е жената която се твърди, то в такъв случай, мога само да се изхиля на професионалните ти качества:)


Така, че това не е моралът на Русия, това е моралът на трола, който е достатъчно глупав да не знае какво публикува и срещу кого - ПРОДЪЛЖАВАМ МИСЪЛТА ПРОСВЕТЛЕНИЕ МИРЛИНОВО ... Подсказвайки му, че по този начин се става ЧУЖДОФИЛ ... загърбвайки отечество и сънародници - поради някакви си имагинерни негови вярвания - които аз ще нарека КОМПЛЕКСИ на СБЪРКАНЯК НЕ ВЯРВАЩ В СЕБЕ СИ и поради това, подценяващ ближните му!

- До свиданЬя смотльо-чуждолюбец :))) ... също се отнася и до останалите, като теб чуждофили, на които пожелавам ... гудбай ... ауф-видирзиин - чок селям ... и т.н :)) !
цитирай
5. apostapostoloff - Руският морал е на висота-
25.12.2018 20:08
от СПИН досега са умрели само 2 000 000 руснаци.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: veshter
Категория: Изкуство
Прочетен: 491595
Постинги: 375
Коментари: 703
Гласове: 2356
Архив