Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
23.01.2018 21:23 - Паравоенни готвят революция – 100 хил. тръгват на 3 март от връх „Шипка”
Автор: veshter Категория: Изкуство   
Прочетен: 653 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image image image image   image image image 17JAN2018   Комитет за национално спасение „Васил Левски” и  БНД „Шипка” създават  звено за специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада"
   
Светослав Светославов 


Те искат да вземат властта в България и да „съдят противниците си“ от името на народа, като не крият, че са враждебно настроени към европейския избор на България и са верни на Путин.  
Искат да поставят началото на „революцията си“ на 3 март т.г., на Шипка, където призовават привържениците си. Уверяват, че ще се съберат 100 000 души, 

ще бутнат властта и ще спасят България 

Която беше удавена в кръв и едва оцеля след едно такова 
„освобождение и спасение“. 
 Може би очакват, че лично Владимир Владимирович ще е там и ще ги поведе към нова Народна власт. 
 Веят български знамена с озъбен вълк на тях, руски знамена, знамена на „колегите“ си от Донбас 

с руския двуглав орел, наследен от Византия, апропо

Без срам, без да имат представа какво е да си българин.   Те обаче имат огнестрелно оръжие и обучават  въоръжени отряди, за да ги хвърлят срещу България. Срещу себе си сякаш нямат никого…
Двете паравоенни организации, които кощунствено наричат себе си Комитет за национално спасение Васил Левски и  БНД Шипка отново пропагандират от нова страница във вейсбук насилствена смяна на властта в България и замяната й с „власт на народа“  ,  но никоя от институциите не си мърда пръста да ги обвини. Например

 в държавна измяна и проповядване на омраза

 Службите може и да работят по тях, както ни уверяват наши източници, но го правят толкова дискретно и незабележимо, че от това няма никаква полза. А те се въоръжават и събират пълчища, не на шега. 
„Фейсбук“ беше изтрил страниците им в социалната мрежа, но сега те са възстановени и с нова сила набират „бойци за т.нар. си спецчасти, снимат се автомати „Калашников“ и се заканват на проевропейска България.   
„Смятаме, че са налице достатъчно данни, че в България действат проруски паравоенни организации, които са близки до режима в Москва и са готови да се изправят срещу български граждани, ако се наложи да защитават руските интереси и политика в България“, пишеше още преди две години в призив на граждани до Министерския съвет, ДАНС, прокуратурата, Европейската комисия, Европейския парламент и посолствата на страните от ЕС с искане за проверка на законосъобразността на уставите, публикациите, действията на двете организации. 

Ни дума ни вопъл, ни стон 

А паравоенните  развиват все по трескава дейност, като в типичния стил на путиновата пропаганда твърдят, че ще предотвратят отцепването на Южна България, планирано от чужди служби,  ще осъдят „виновните за разграбването, съсипването и унищожението на българският народ и държава“ чрез  „следствие, справедливи съдебни процеси, конфискация и затвори“!  
Призовават непрекъснато феновете си да събират пари  „за нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.“ 

Разбирате ли за какво става дума?

"Aко не се пробудиш сега, ще си отвориш очите едва когато ти режат главата" - има ли шанс за спасение на всички български граждани и държава???“, драматично зоват тези „родолюбци“ и неусетно првавят точно това- режат главата на държавата си, която никак не е развълнувана от това.  Тези „воини“ като нищо могат да привлекат в мрежите си  млади хора и да ги въвлекат във война със собствената им страна, със собственото им бъдеще.  Борели се също така с петата колона, а размахват знамена на „руски опълченци“.
 Докога ще търпим това беззаконие да се толерира от властите?  Колко стотин милиона трябва да се излеят в МВР, за да ги забележи. Ако пък в министерството  досега не са ги забелязали, това означава, че със сигурност имат хора
 
по най-високите етажи на силовите структури

И не само там. Това е повече от страшно и изисква решения на най-високо ниво. Дали интересува прокуратурата? 
В Република  Сръбска също действат проруски паравоенни формирования,   както писахме. Финансират се от Русия.
Нашите пък обещават „противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).“ Зоват за „ ускорено Ново Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез пряко управление и референдуми) на народа!“
Особено интересно е искането им за „премахване на изкуствено наложения ни престъпен модел за партийно-олигархично управление и разграбване на българската държава и националните и ресурси . Връщане на цялата власт, стратегически предприятия и отрасли и на всички природни ресурси под контрола и управлението на Върховния СУВЕРЕН - НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ, народовластие.“
 Искат 

Народен съд и народна власт

Като онази старата, васално вярната на Кремъл, избиваща колкото българи се наложи, с две думи. 
Активистите на тези паравоенни формирования само преди месец  притискаха и агитираха хората в района на Генерал Ташево да подкрепят референдума, с който да се забранят проучванията и добивът на газ в Добруджа. Уж мислят за народа и България, а обслужват кремълски идеи, по нашата земя да минава само руски газ и да сме вечно енергийно зависим. 
Тези хора открито публикуват банковите си сметки и събират пари, клиповете си, където шестват маскираните им бойци…. 
Да припомним какво писахме за подобните формирования в Босна и Херцеговина: 
"Руски наемници подпомагат Милорад Додик, президента на Република Сръбска, която е в състава на Босна и Херцеговина, да създава военизирани подразделение, съобщава британският The Guardian, който се позовава на министерството на отбраната на Босна.
По данни на изданието, подразделението "Сръбска чест" ще "помага на Додик да се бори с политическите си противници". 
Представител на Министерството на отбраната на Босна съобщава, че създаването на военизираните подразделения се финансира от Руско-сръбския хуманитарен център.
Един от лидерите на подразделенията е бившият сръбски десантчик Боян Стойкович, който е преминал подготовка в Русия.
Министърът на отбраната Драган Мектич потвърдил, че спецслужбите на Босна са информирни за дейността на отрядите и изготвя доклад за прокуратурата. 
Ние не сме чули някой наш министър да каже нещо подобно, камо ли да изготвя доклад за прокуратурата. А това само по себе си

 граничи с престъпление 

„Дневник“ писа  преди повече от година за първата среща на кандидат-президента Румен Радев в жк „Младост“: "На срещата присъствали представители на Асоциация на военните разузнавачи, Асоциация на разузнавачите от запаса, Движение "Възраждане", Национален военен университет "Васил Левски", Национална асоциация "Сигурност", Национално движение "Русофили", Национално дружество "Традиция", Общобългарски комитет "Васил Левски", Съюз на военноинвалидите и военнопострадалите, Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва, Съюз на парашутистите, Съюз на патриотичните сили "Защита" и Фондация "Тангра", председателят на Патриотично общество "3 март" и председател на Общобългарски комитет "Васил Левски" ..." 
И се питаме има ли нещо общо между президента на  Република Сръбска и българския президент. Точно преди година писахме: „Паравоенни ще громят „фашисти”, протестиращи срещу Радев“. А след година ?
http://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/paravoenni-gotvyat-revolyutsiya-100-hil-tragvat-na-3-mart-ot-vrah-shipka



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. apostapostoloff - А нашият съблогер Кухелят
24.01.2018 08:02
щял да ги води. Той е голям организатор. Доказал се е с организирането на всички гей- паради.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: veshter
Категория: Изкуство
Прочетен: 498725
Постинги: 375
Коментари: 703
Гласове: 2357
Архив