Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
07.10.2018 09:23 - Два свята – на достойните и на Александър Симов
Автор: veshter Категория: Изкуство   
Прочетен: 1071 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Не знам какъв фашизъм кънти в главата на социалистите под съпровода на тъпани, сърпове и чукове

  image

Станислав Станев

07OCT2018  

Станислав Станев, conservative.bg


На 04 октомври полковник Дянко Марков стана на 96 години. Може би последният български авиатор, участвал във Втората световна война, ще получи заслужено, но (по мое лично мнение) недостатъчно, а и закъсняло признание от Министерство на отбраната. И, разбира се, една обществена личност не можа да издържи да не се изложи публично.

Депутатът от БСП Александър Симов си позволи

грозно, гнусно и жестоко да нападне полковник Марков,

приписвайки му „мракобесни антисемитски възгледи“. В своята оратория на мерзостта Симов стига до там, че си позволява, дали от мързел (защото не му се рови да прочете) или от откровена жестокост, съчетана с привързаност към лъжата и пропагандата, да извади едно изречение от контекста, при това „цитирайки“ го по комунистически невярно, и да облъчва тези от българите, които още му вярват, с лъжа.

            Не, другарю (че ме е гнус да ви нарека „господине“) Симов, господин Марков не е антисемит.
Той е достоен български демократ и хуманист, който е отдал живота си да се бори за България такава, каквато я вижда в мечтите си – достойна, свободна, модерна и богата. И именно тази негова философия го изпрати (заедно с много други достойни българи) в затвори и концлагери, където да получи наказание за „греха“ си – че обича България. Но тези отвратителни места, които вие (имам предвид партията ви), получили властта с помощта на червения окупатор, пращахте цвета на България, не успяха да пречупят характера и достойнството му.

Въпреки че, вашата престъпна формация положи много усилия, за да го смаже, той излезе с достойнство и с гордо вдигната глава. Както и с авторитет, който рязко грее на фона на смайващото недостойнство и българофобия, с което се характеризират вашите червени герои.

Затова и Дянко Марков, зад когото застанаха много български евреи, е и ще бъде

пример за цялото българско общество

А клеветниците ще бъдат образец на мерзост и отвращение.

Историята на престъпната ви формация показа, че колкото и усилия да вложете, колкото и кръв да пролеете, истината накрая пак изплува. И сега, докато буйствате словоблудно срещу достойните хора, може би е моментът да си помислите след 100 години кой ще получава почитта на поколенията и за кого на хората ще им идва да се из***аят на … „интелектуалното“ му наследство.

 Другарю Симов, намирам ви освен за доста социално озлобен, и за

смайващо исторически неподготвен

Не знам какъв фашизъм ви кънти в главата под съпровода на тъпани, сърпове и чукове. Нашата България, нашата Родина не е допуснала до себе си фашизма (чудя се и дали знаете какво точно означава това понятие), но в 20 век тя изкара 50 години страдание под диктаторски гнет – пет години при управлението на Стамболийски (чиято физиономия красеше много от фасадите на Народната република) и 45 по ваше, когато успяхте да затриете интелигенцията, когато репресирахте и избихте военните, бранили майка България, когато разсипахте стопанството и ни докарахте до три фалита и когато ни изпратихте всички да маршируваме под чернобилския дъжд, докато вие се тъпчехте с консерви и пиехте вода от специалните запаси.

Другарю Симов, вие, който се гаврите с полк. Марков, сигурно не искате да знаете нещо, но аз ще ви го припомня: Докато вашите кръвожадни командири изнасилваха Родината, бранени от дулата и щиковете на окупаторите, Дянко Марков и хора като него се биха с войските на Хитлер и, рискувайки живота си, помогнаха неговата прокълната империя да се срине. А после, като се върнаха от фронта … всички знаем какво стана.

Затова и Дянко Марков е герой, а вие сте…

В случая е неуместно да се говори за уважение

*Доктор по международно право и международни отношения към Катедрата по международно право при Юридическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Вписан в адвокатска колегия Пловдив от октомври 2005 година.
https://www.faktor.bg/bg/articles/politika/hlyab-i-pasti/dva-svyata-na-dostoynite-i-na-aleksandar-simov




Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Има една хубава сръбска поговорка:
07.10.2018 10:05
“Що е у лево, се е лайно.“
цитирай
2. krumbelosvet - Драги veshter,
07.10.2018 13:17
"когато успяхте да затриете интелигенцията, когато репресирахте и избихте военните, бранили майка България," казва вашия цитиран черноочилат демократ.
Интелигенцията в България и даже в САЩ, по това преме е ЛЯВА. Под ударите на "народния съд" попадат само онези стотици от образованите хора, които са били по върховете на властта, обявявали са война на Англия и САЩ, и НЕ СА ОСЪДИЛИ Ястребинския детеубиец, нито колячът на Стамболийски. Поне на мъмрене да ги бяха осъдили. А така им стават СЪУЧАСТНИЦИ, тия "НЕфашисти" и СЪЮЗНИЦИ на Хитлер.
Вярвам, че въпросният летец е бил достоен човек, и НЕ СЛУЧАЙНО е доживял дълбока старост, "жестоко тормозен" от комунистите. Работил съм като млад специалист (в авиоремонтния завод до аерогара София) на съседно бюро до бивш "царски" и пасле соц-офицер, който сащо е участвал във войната след 9-ти. Тай разказваше публично как след 9-ти, ако някой му каже "другарю", отнръщал с презрение "какъв другар си ми ти". И си работеше човекът, подполсовник беше. Имах и роднина, шеф на легионерите в София, докрай антикомунист, но и той не претърпя репресии, понеже е воювал сред 9-ти. Комунистите СВЯТО СПАЗВАХА правилото да не репресират воювалите срещу нацистите. Нашият герой вероятно се е замесил в антиправителствена дейност СЛЕД ВОЙНАТА.
А "воювалите за майка България" първи започва да разстрелва вашият кумир Стамболов. Налага смъртни присъди на Олимпи Панов и другите офицери, герои от славната сръбско-българска война, но русофили.
Днес стана чак неприлично да се напомня, но има САМО ЕДИН българин, достигал световно-исторически ТРИУМФ, и никой не е защитавал българската ЧЕСТ така пламенно и РЕЗУЛТАТНО като тоя българин. Поколения патриоти израстнаха с неговата защитна реч пред Пайпцигския съд...
А вие и черноочилатият Станислав, сте попили безнадеждно ОТРОВАТА от подскачащите митинги. И под напора на бясна омраза, си измисляте историята която уйдисва на беса ви.
цитирай
3. krumbelosvet - ПП:
07.10.2018 15:36
Тоя, черноочилатият, помни ли един ВОИН ОТ 3 (три) ВОЙНИ, Владимир Стойчев? Да пита достойния воин Дянко Марков какво ще му каже, щото не вервам тоя достоен воин да е бесен като подскачалите.
А за някойси Александър Симов нищо не знам. Но знам, че има дебили и в БСП, и в БКП е имало някои изроди, но МАСАТА КОМУНИСТИ не са позволили на "нашите" изроди детеубийства и рязане на глави, и палене на къщи, както ВАШИТЕ изроди.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: veshter
Категория: Изкуство
Прочетен: 491732
Постинги: 375
Коментари: 703
Гласове: 2356
Архив