Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
13.10.2018 09:25 - Общински лидер на БСП напуска столетницата – разочарован от управлението на Корнелия Нинова
Автор: veshter Категория: Изкуство   
Прочетен: 335 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image

Корнелия Нинова

13OCT2018  

Лидерът на ОбС на БСП-община Якимово, обл. Монтана Деян Боянов Георгиев обяви, че напуска партията и поста, който заема. В специална молба той разкрива монивите си, предизвикани от предателство от страна на националното и областно ръководство на БСП. Позицията на общинския лидер е тежка присъда за управлението на Корнелия Нинова, коментират социалисти. Ето и пълния текст на писмто на разочарования социалист:

Вх № 11 / 08.10. 2018 г.
ДО
ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА
ОБЛАСТНИЯ СЪВЕТ НА БСП
Гр. МОНТАНА
УВАЖАЕМИ ДР. ПРЕДСЕДАТЕЛ,
УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА ОблС НА БСП,
М О Л Б А
От Деян Боянов Георгиев-председател на
ОбС на БСП-община Якимово
Моля, да бъда освободен от председател на ОбС на БСП община Якимово. От избирането ми за такъв през м.април 2016 г., въпреки многократните обещания от ръководни фактори в нашата партия не получавах поисканата организационна и финансова помощ за правилното функциониране на ОбС на БСП Якимово. Ние нямахме финансови средства за най-елементарното поддържане на клуб на БСП, в който членовете се събирахме и обсъждахме проблемите на общината, политиката и документите на БСП. От разговорите с редовите социалисти разбирах недоволството от това състояние на партията. Членовете не приемаха непрекъснатите скандали, обвинения, гонения и политика, водена от част от членовете на Националния съвет и местните общински и областни ръководители на БСП. Виждаше се, че както на национално ниво, така и на местно бяха отстранени уважавани и с опит публични личности на БСП, доказали се в годините, честно и принципно отстояване на идеите и идеологията на партията. В момента част от членовете на национално, областно и общинско ниво се ръководят само от личен интерес, обществените поръчки, финансово облагодетелстване и някой други порочни практики, за които хората знаят и не приемат.
За последните години работех честно и почтено, с голямо желание за издигане авторитета и политиката на БСП. Исках БСП да стане първа политическа сила, да печели избори в името на хората в община Якимово.
Исках да подобрим живота на хората и поради тази причина реших да се кандидатирам за кмет на община Якимово. Голяма част от населението на общината застана зад моята кандидатура и бях убеден, че областните и национални ръководители ще ме подкрепят. На местните избори на първи тур спечелих с 45 гласа повече от кандидата на ГЕРБ. БСП бе първа политическа сила с 5 човека общински съветници. Какво беше моето голямо учудване, когато на втория тур на изборите бях предаден и продаден именно от някой от тях, в резултат на което загубих от кандидата на ГЕРБ. След изборите разбрах, че мнението на същите, че не съм достатъчно умен и интелигентен и поради това съм загубил изборите. Разбира се, това е тяхно мнение и аз не се наемам да го оспорвам. Поради тези причини реших да поема по друг път, за да осигурявам прехраната си за нормален начин на живот.
Уважаеми членове на областното ръководство, оставам с уважение към Българската социалистическа партия и към всички честни социалисти като се надявам, че ще уважите моята молба.
Нека тази молба да се счита и за напускане редовете на БСП.
С УВАЖЕНИЕ: / П/
/Д. Георгиев/
08.10.2018 г.
гр.Монтана

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: veshter
Категория: Изкуство
Прочетен: 496559
Постинги: 375
Коментари: 703
Гласове: 2357
Архив