Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
14.10.2018 17:57 - Доцентът по червенология Иво Христов и 80-те процента инфантилни дебили
Автор: veshter Категория: Изкуство   
Прочетен: 358 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Иво Христов, който и през април се присмя от екрана на БНТ на всички, че не виждат как тече в момента Третата световна война ( само той я разпознава, ние дебилите и инфантилите – не), се ангажира сега с твърдението, че ни чака световен военен конфликт през 2030 година. Иначе няколко пъти иронизира в (пледо)ариите си, че не може да отговори на желанието на масите да предвижда бъдещето. Но “скромно” отбеляза в противовес на това, че вече е предвидил онова, което се случва в момента. Без да уточни конкретно какво. Защо да си хаби доказателствата за собствената гениалност, която вярва, че се подразбира?
Иво Инджев

Ако се признавате за инфантил, гледайте редовно червения депутат Иво Христов     

Знаете ли защо днес водещият от БНТ Георги Любенов не повдигна въпроса за онова, с което червеният депутат Иво Христов се прочу най-много в публичното пространство, определяйки българите като 80 на сто дебили? Много просто: същият Христов му забрани да го пита това при предишното си солово говорене в същото студио на 15 април тази година. На опита на водещия с характерната за него извинителна усмивка да засегне темата за дебилите, гостът рязко го прекъсна и му нареди да остави “тази оперета”. 

Малко по-късно в същото предаване, в което вметна, че Любенов го “разплаква” с един от въпросите си ( глупави, както внушава, защото преразказват гледната точка на хората, смятащи, че руският интерес е у нас да има противопоставяне на единството в ЕС ), гостуващият се самопокани да обясни в друго предаване на водещия и зрителите що е това политика. “ Ще ме поканите следващия път и ще ви обясня”, императивно нареди Христов. Водещият любезно попита за всеки случай на финала дали професорът ще благоволи да дойде да изнесе нов лекция. https://www.bnt.bg/bg/a/prof-ivo-khristov-stava-vpros-za-atraktsiya-koyato-ustroyva-vsichki-strani

И той дойде днес отново. Та нали миналият път водещият го представи като “интересен и желан събеседник” ( на снимката от екрана днес)!

image

  “Гост” ли написах? Извинявам се. Сбъркал съм изразното средство. Човекът си идва в БНТ като началник, а водещият само се чуди как да не го ядоса с някоя “оперета”. И се започна соловият фалцет с кремълски акцент. В резултат на (пледо)арията му зрителите чуха разпяване по цялата партитура на московските опорни точки- но само по ноти, които му изнасят.Така аудиторията чу без каквато и да било корекция от страна на диригента, какъвто би трябвало да е следящият за фалшивото пеене водещ на предаването, монологични пристъпи на поднасяне на “истината” от последна инстанция. https://www.bnt.bg/bg/a/prof-ivo-khristov-ukritite-dokhodi-v-blgariya-sa-blizo-50-mlrd

-Американците създават от Украйна антируски проект ( нищо, че всъщност Путин сплоти украинците с агресията си, както Наполеон германците, чието национално чувство събуди и обедини срещу себе си на бойното поле край Лайпциг през октомври 1813 г.). 

– Намираме се в същото положение, както( Царство) България, когато е декларирала лоялност към централно европейските сили, обявявайки война на Великобритания и Франция, резултатът от което са бомбардировките ( над София) и 200 000 бежанци. Разбирай, направо сме се съюзили с фашистите отново и антифашистите ще ни бомбардират пак за наказание. 

Днес било направо същото с верността ни към съюзниците. А онези, които не разбират нуждата да балансираме това залитане, като дружим с Русия, са малоумни и инфантилни. В този смисъл президентът Радев, когото само инфантилите ( т.е. дебилите – ще рече 80 на сто от българите, както излиза от собствените му сметки) свързват с Русия и с издигането на Румен Радев от БСП за кандидат за президент, постъпва  правилно. Това се виждало от факта, че се е срещнал 3 пъти тази година … с американския посланик – явно за баланс на мнението на инфантилите за пъпната му политическа връв с Москва. Получава се, че това “инфантилно” мнение се потвърждава от логиката на президентското балансиране, щом такова се налага именно със срещи с американския посланик.

– “Изпростяли” сме като народ през последните 30 години и вече не можем да се справим и да искаме с предизвикателствата от областта на сигурността ( във връзка с убийството в Русе). Защото експертите от ДС са прогонени от системата, а инфантилите ( т.е. дебилите) не разбират това. Нито дума за факта, че ако приемем за начало на изпростяването посочената граница от 30 години назад, то трябва да е имало сериозна подготовка за това. Тя продължи 45 години. Видя се резултатът от нея, когато от социалистическите развъдници изпълзяха на анаболни шампиони, организирани в рамките на организираната престъпност тъкмо от въпросните експерти от ДС по модела на руските престъпни групировки и бригади.

Има и още подобни обобщения, с които зрителите бяха захранени от казармената супа с московски фалшиви новини, сервирани от Христов,  но да преминем към към двата въпроса, на които той не пожела на практика да отговори.

Признавайки, че БСП не може да управлява сама със само около милион избиратели, Христов загадъчно посъветва да се намери партньор с националистическа окраска за партията. За пример даде Германия и възхода на крайно дясната и крайно симпатичната на Кремъл Алтернатива за Германия – възход, който никой не е прогнозирал преди няколко години. Уж, че тези внезапни промени не могат да се прогнозират, но за зрителите остана впечатлението, че и ние тук можем да се сдобием с такава хубава Алтернатива за България. Така червеният депутат отклони питането какво става в БСП.

На поканата да каже нещо за предложението на вицепремиера Валери Симеонов БПЦ да признае независимостта на украинската си посестрима, получена буквално преди дни, Христов се отзова с анатема това да не се случва, но за самия Симеонов  не посмя да каже крива дума, отказвайки да отговори дали е приемливо “патриотите” да станат коалиционен партньор на БСП.

Един коментатор, оставен да си плещи каквото си иска, не може да бъде упрекнат за убежденията си и неговата гледна точка – такива, каквито са. Нали заради това е поканен, да си каже. Но прогнозите му подлежат на проверката на времето и могат без никакви уговорки да бъдат обявени за лъжи, когато са явно провалени. В априлското си дефиле в същото предаване Христов прогнозира например, че аферата “Срипал” е еднодневка, която вече отшумява. Днес, близо половин година по-късно, знаем, че това е фалшива прогноза.

В днешното си прогнозиране Христов заложи на нещо по – голямо на принципа, че апокалиптичните видения винаги са печеливши за врачките. Ако врачката познае, явно е гениална. Ако не, то е защото е прогнозирала правилно задаващата се опасност и така ни  е спасила от нея, давайки ни шанс  да вземем мерки и да избегнем най-лошото. 

Христов, който и през април се присмя от екрана на БНТ на всички, че не виждат как  тече в момента Третата световна война ( само той я разпознава, ние дебилите и инфантилите – не), се ангажира сега с твърдението, че ни чака световен военен конфликт през 2030 година. Иначе няколко пъти иронизира в (пледо)ариите си, че не може да отговори на желанието на масите да предвижда бъдещето. Но “скромно” отбеляза в противовес на това, че вече е предвидил онова, което се случва в момента. Без да уточни конкретно какво. Защо да си хаби доказателствата за собствената гениалност, която вярва, че се подразбира?

Като гледа човек какви професори са се навъдили на смяна на старата реколта университетски преподаватели ( проявила се през седмицата на една “научна” конференция срещу “русофобията” в България под руски покрив в София), не може да не се съгласи с поне една от тезите на Христов: да, изпростели сме. Но не случайно, а като част от преформатирането на съветската пета колона в руска. 

Още по-лошо е, че простотията се преподава в университетите и от държавния екран,  на който изпростелите са свикнали да се доверяват след повече от половин век дресировка и “неспирен възход” на БНТ, с какъвто от телевизията се хвалеха по време на своята авторекламна кампания, опаковайки миналото от времето на НРБ с днешните си успехи в опростачването на нацията. 

 Иво Инджев




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: veshter
Категория: Изкуство
Прочетен: 491772
Постинги: 375
Коментари: 703
Гласове: 2356
Архив