Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
26.10.2018 20:58 - Видния русофил Николай Банев, който тръгна от ДКМС и построи светлий капитализъм
Автор: veshter Категория: Изкуство   
Прочетен: 23663 Коментари: 32 Гласове:
11

Последна промяна: 26.10.2018 20:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Добре, че навремето се намират другари, които да се погрижат за сиромаха   image

Олигарха Николай Банев обича разкоша на Запада, но идеологически остава верен на Русия

26OCT2018  

Светослав Пинтев 

 26 октомври 2018 г.

Бизнесменът Николай Банев и съпругата му Евгения са арестувани в Ница, Франция, съобщиха медиите днес. А аз очаквах, че са някъде в Сочи или Крим, нали той е учредител на Евразийски клуб България, а тя е активист там и виден деец на евроазиатщината. Някаква грешка трябва да е станала. Доказателство е целият му славен жизнен път.

15 декември 1989 г.

Един юноша бледен на име Николай Банев охранява „първия свободен митинг“, организиран от БКП., документиран от режисьора Евгений Михайлов. По този повод той каза преди време:

„Откривам второстепенни герои и лица, които тогава не съм забелязал, а днес се оказва, че играят важна роля в живота ни. Така например днешният милионер Николай Банев е охрана на митинга на БКП пред БНБ на 15 декември 1989 г., Точно тогава Петър Младенов обещава, че ще падне чл.1 на Конституцията, а Добри Джуров, съобщава новината, че Живков е изключен от БКП.“

И други неща обещават… Това е само началото на ударното превръщане на Българската комунистическа партия в 

Българска капиталистическа партия

Не по име, разбира се, а на дело. Името се променя другояче, както и сами знаете. 

image

С руска ушанка охрана на митинга на БКП

Това е само началото на активно мероприятие за овладяване на държавната собственост „от читави наши фирми“, както говорят в БСП и до днес. Те трябва да сложат ръка на настъпващата пазарна икономика, а оттам и вовеки веков да могат да влияят на  властта в България. 

Тогава на около петдесетина от най-верните партийни работници, офицери от ДС и комсомолски активисти съобщават, че те ще са новите капиталисти на България. Така и става. 

Планът не е задействан само у нас, а на територията на целия соц. лагер, но най-гладко и победоносно върви тук и в Русия.

В интервю за „24 часа“ от 2 ноември 2009 г. Анжел Вагенщайн признава, че идеята за този митинг му е дадена от самия… Маркус Волф, шеф на зловещото източно германско разузнаване ЩАЗИ. Според режисьора той бил много весел човек, кулинар  и приятел на България. И един от бащите на „демокрацията“ в любимата му България, както се оказва.  ДС несъмнено е разчитало на помощ от колегите си, за да проведе гигантската операция, но да се върнем към нашия герой. 

Николай Банев работи около 8 години  в ДКМС

Украсява с интелекта си различни ръководни длъжности в Заводски комитет, Общински комитет, Окръжен комитет и естествено в Централния комитет на ДКМС. Там е подчинен на Красимир Премянов, за когото през 90-те години се казваше, не без основание: „На Изток България граничи с Краси Премянов."

В онези бурни времена младият Банев попада и в щаба на небезизвестния политик от БСП Янаки Стоилов.  Николай започва да се катери по този славен път още като щатен секретар на младежката организация в Хасковски минерални бани, нали баща му  Йордан Банев, е най-младият признат за активен борец против фашизма и капитализма в Хасковско, няма да се излага, я.  Банев-старши според комунистическия режим е виден ятак още на 14-годишна възраст. 

Та младият Николай явно генетично е програмиран да стане комсомолец, комунист, а  и капиталист, когато партията го поиска. 

Не му липсва и влечение към изкуството, свири по соц. ресторантите, влекат го клавирни инструменти. В кръчмата носеща хубавото българско име "Гергана" , се запознава с бъдещата си съпруга, първата от засега трите му жени.  Баща  й, който тогава е директор на завода за релета в Харманли, го назначава там като стругар. Признавал е, че по това време е изкарал петте най-щастливи години от живота си. Щеше да е хубаво наистина 

да остане щастлив стругар, а не недоволен капиталист 

Който ще направи най-скъпата сватба в историята на България, с Джо Кокър, който да му свири на ушенце. Така му било писано, уви. 
За стругарството, разбира се, не му остава особено много време,  нали Комсомола на него чака . 

От ДКМС излита направо към сияйните върхове на капиталистическото строителство, въпреки че той разказва една много тъжна история в стил „Робинята Изаура“ в интервю за „Дарик“. Просто да се разплачеш. 

“Когато ме изгониха от Комсомола, излязох с два лева и 40 стотинки в джоба си. Това бяха и първата вечер спах в една квартира до вагон-ресторанта под наем, в която нямаше дори дюшек“.

Наистина е много тъжно. Но  нищо не може да попречи на 

истинския комунист, който трябва да стане капиталист 

Добре, че се намират другари, които да се погрижат за сиромаха, добре, че е Партията, която Банев и до днес свято тачи. 

Малко след онзи митинг, в началото на  1990 г., той създава една от първите частни фирми у нас. Първата охранителна фирми в Хасково, разбира се. Учредители са той, Росен Араклиев, който по една случайност е син на командира на хасковския партизански отряд „Асен Златаров“ Иван Араклиев, а също и  някой си полк. Костадинов. 

 
През 1991 година виден генерал от ДС му издейства да търгува с оръжие. 

През 1996 година Николай Банев получава заем от 3.5 милиона долара от чешката “Форестинвест”, нали ви казвам, че и „братските“ служби не спят. Солидната сума е,  за да участва  Николайчо в масовата приватизация с  фирмата си “АКБ Форест”. Рекламната кампания е грандиозна, набран е капитал от 2,7 милиона лева, като  АКБ получава дялове в повече от 30 предприятия.

Лихви на гражданите „инвеститори“ никой не дава, парите си изобщо никой  не получава, включително и  чешката „Форестинвест. Всички пият по една студена вода за здравето на строителите на капитализЪма.

Твърди се, че Николай Банев, в качеството си на собственик на “АКБ Форес”,е извършил престъплението „присвояване и обсебване”, чл.201, във връзка с чл.202, ал.2, т.1 и т.2, и във връзка с чл.203 ал.1 и ал.2 от НК спрямо хиляди работници в своите фирми, като до ден-днешен не им е изплатил дължимите заплати.

image

Кризата го "приземи" от самолет на Майбах

Ще изредим само началото на списъка  на придобитите „без пари“ фирми и заводи: "Русалка холидейз", която е собственик на морския курорт "Русалка Елит", резиденция "Созопол", една камара хотели и къмпинги в планината и на Черноморското крайбрежие, химическият завод "Полимери" АД гр. Девня.
През 1997-1999 година „Русалка“ става нещо като държава в държавата.

Босът на „Мултигруп“ Илия Павлов, който тогава раздава порциите, е редовен гост, а за забавленията му се носят легенди. 

 Специалитетът на Банев е да омете всичко възможно,

Да фалира поредното предприятие и да изхвърли работниците на улицата, нали трябва да има пролетарии. 

Така става с „Елма” Троян,  завод „Полимери“ и още десетки други.  Във споменатия завод, обявен в несъстоятелност, са изоставени радиоактивни елементи, живак, цианкалий запалителни течности. 

Компании от целия спектър на икономиката – тежка промишленост, лека промишленост, услуги, обслужващ сектор и др.

Ето и малка част от фирмите и предприятията , на които Николай Банев е собственик  АКБ Форес, Химинвест, АКБ Индустрия и АКБ Консорциум. Участва в управлението на Голф-хотели Иракли, Форест грийн ХАД, Блясък, Елматех, Елма Електромотори, Сдружение „Тенис клуб Русалка“, туристически холдинг Русалка Холидейз, Ер Слайд, Хелио-тур-с, Сдружение „Голф клуб Иракли“, Костенец – ХХИ, Полимери, Топлофикация Ямбол, Топлофикация Казанлък.

С „Декотекс” оформя един от най-големите съдебни скандали в българската история, намесват се дори САЩ. Американският инвеститор е изигран от българските си съдружници, дялът му е взет чрез машинаци.

Банев е замесен в  стотици скандали – обвиняват го в умишлени банкрути, застрояването на защитената област Иракли, съсипването на ФК "Берое”. Обвиняван е за умишления банкрут на над 100 приватизирани предприятия .Няма да ни стигне том с размерите на „Война и мир“, за да изредим подвизите му и драмите на хората, които си търсят пари от него.

image

Близък приятел на руския посланик

Чудно ли е, че този човек през 2008 г . е получил ордена "Дмитрий Донской от генералният консул на Русия във Варна Анатолий Шчелкунов.
Или, че е много много близък със Сергей Станишев, през 2009 г. тогавашният  министър-председател почива на яхтата на  Банев, както свидетелстват медиите от онова време. Това си е пряк конфликт на интереси, твърдят юристи.

По чиста случайност по това време Банев придобива 300 дка гора на първа линия край морето. Не декар, не два, това би било обидно за комсомолец от такъв мащаб. 

Чудно ли е, че този човек учреди „Евразийски клуб България” в  зала 8 на НДК през декември 2015 г.  Чудно ли е, че не можем да се избавим от евроазиатщината и през 2018 г. ? 




Гласувай:
12



1. veshter - Какво става другари русофили? Някакво коментарче за вашето другарче?
26.10.2018 23:01
Или ще е въздържите поради скромност? Хайде похвалете го де, защитете другаря си Банев - нали ви е за пример - зер, учредител е на Евразийския клуб?
цитирай
2. radostinalassa - Този не е ли типичен комунист?
26.10.2018 23:07
Какво общо има русофилството с него?
цитирай
3. veshter - Как така какво общо има русофилството с него, като е един от най-видните русофили - приятел с посланика, с консула във Варна, дори е получил орден от него!?
26.10.2018 23:23
radostinalassa написа:
Какво общо има русофилството с него?


Та той е един от най-изявените русофили - учредител на Евразийския клуб!
цитирай
4. kolevn38 - Ти за русофил ли се имаш, мори бульоуууу?!?
26.10.2018 23:27
radostinalassa написа:
Какво общо има русофилството с него?


Нали те попитах някъде из коментарите да споделиш колко руски филми си изгледала през последните години, колко книги от руски автори и на руски език си изчела за последните десет години, колко съвременни поети на руски си чела и следиш последните години - в оригинал!? А отговор не получих...
цитирай
5. krumbelosvet - Видели сме
27.10.2018 05:10
Помпа, ама тая показва кой командва и това скромно инфо пространство.
цитирай
6. radostinalassa - 80 % от народа ни ....
27.10.2018 09:12
е русофил. Какво общо има един от избраните от КП избраници? Вразумете се. Защо не се повдигат обвинения срещу поддръжници на ГЕРБ? Нима днес няма корупция? Да, корупция има само в Румъния. Има и високи пенсии. Дали има връзка? Свържете теорията с практиката.
цитирай
7. haralanov - Мдаа...
27.10.2018 09:16
Паника и хаос кипи в така наречените български парламентарни партии! Всички те са наясно, че не са български, че нямат нищо общо с България, че парите им, макар и в евро са рубли, и че са слуги на чужди господари! И че са длъжници на господаря си! За всички тях Русия е модераторът на тяхното оцеляване, те отдавна са се продали, договорите са сключени, а с Русия договорите трябва да бъдат или изпълнявани, или умираш! И затова са в паника! Знаят, все пак те не са идиоти, въпреки че много приличат, че това, което трябва да се случи, то така или иначе ще се случи, усещат, че са изпаднали в абсолютна безтегловност, готови са да целунат поевропийченият задник на Бареков и твърде шавърливият задник на Сидеров, изобщо май не ги интересува чий точно задник трябва, но са готови до целунат, само за да останат на власт! Май на Решетников…

Изключително жална и жалка картина! Хора, които не знаят защо са на власт, освен за да крадат, хора, за които Политиката е непознато понятие, идея, смисъл, призвание, хора, които са напълно излишни в българския политически живот, хора, които продават и предават България от сутрин до вечер, просто му у срам! И съм гневен…
цитирай
8. radostinalassa - така е
27.10.2018 09:22
Происто говорим, че те се отчитат на Козяк 16 и на Израел.
цитирай
9. apostapostoloff - И най- накрая му ебаа
27.10.2018 09:58
дръндара лелин. Дупе да му е яко! Щото Фаса (Путкин) не може и няма да му помогне сега.
цитирай
10. predatorkapredatorka - радостина, бих казала, 80% хал хабер си нямат..ко става..
27.10.2018 10:25
добре го каза ИвоХристов/в този % са и червените му симпатизанти..
инак , всички се кланят на Мамона /иСраел..
нали, ти препоръчах няколко книжки..
Никола Николов е много добро начало..
/после ,пак ще ..дебатираме по 26 часа..
цитирай
11. germantiger - ...
27.10.2018 11:05
6. radostinalassa - 80 % от народа ни ....
09:12
е русофил.

ТАКА Е - аз за това презирам този ваш народ и го мразя!
цитирай
12. radostinalassa - germantiger
27.10.2018 11:19
Какво значи мразя? А ти си ми безразличен. Твърде си зомбиран и примитивен. Това е типично за вас?
цитирай
13. ladylady - !!!!!!!! Даа, мн.добре казано, добре 4е е на Първа..
27.10.2018 11:37
7. haralanov - Мдаа...
09:16
Паника и хаос кипи в така наречените български парламентарни партии! Всички те са наясно, че не са български, че нямат нищо общо с България, че парите им, макар и в евро са рубли, и че са слуги на чужди господари! И че са длъжници на господаря си! За всички тях Русия е модераторът на тяхното оцеляване, те отдавна са се продали, договорите са сключени, а с Русия договорите трябва да бъдат или изпълнявани, или умираш! И затова са в паника!
цитирай
14. veshter - Госпожо, изкоментирайте своите единомишленици Баневи и техните престъпления, какво общо тук ул.Козяк и Израел!?
27.10.2018 16:08
radostinalassa написа:
Происто говорим, че те се отчитат на Козяк 16 и на Израел.


А и такива като вас и вашите вождове от типа на Баневи сте типични представители на русофилите, по-скоро съветофилите.
цитирай
15. veshter - Другарю krumbelosvet, вместо да се занимавате с помпи и техните разновидности, изкоментирайте моля вашите съидейници и вдъхновители от типа на Баневи.
27.10.2018 16:10
krumbelosvet написа:
Помпа, ама тая показва кой командва и това скромно инфо пространство.


Или изнесената информация не ви е удобна и предпочитате да не излиза на бял свят!?
цитирай
16. krumbelosvet - Драги психо-десни,
27.10.2018 16:11
Нека видим що че стане. Сърадвам ви за радостта - да имате по-видим повод за хейтърска еуфория. Щото обикновено четете от тавана. Във вашето стадо обаче беше една от първите МЪРШИ на прехода - мистър 10 процента. И от грабеж умря "синята идея" и СДС. Но вие не унивате. Всеки оцапан анти, наричате го комунист. Ако и от комунист ви изглежда по-долен, наричате го българин и готово.
цитирай
17. veshter - Има голяма доза истина в това..
27.10.2018 16:12
ladylady написа:
7. haralanov - Мдаа...
09:16
Паника и хаос кипи в така наречените български парламентарни партии! Всички те са наясно, че не са български, че нямат нищо общо с България, че парите им, макар и в евро са рубли, и че са слуги на чужди господари! И че са длъжници на господаря си! За всички тях Русия е модераторът на тяхното оцеляване, те отдавна са се продали, договорите са сключени, а с Русия договорите трябва да бъдат или изпълнявани, или умираш! И затова са в паника!

цитирай
18. veshter - Хм, аз пък твърдя, че 80% от тези, които твърят че са русофили са точно такива боклуци като Баневи.
27.10.2018 16:16
radostinalassa написа:
е русофил. Какво общо има един от избраните от КП избраници? Вразумете се. Защо не се повдигат обвинения срещу поддръжници на ГЕРБ? Нима днес няма корупция? Да, корупция има само в Румъния. Има и високи пенсии. Дали има връзка? Свържете теорията с практиката.

Вие всъщност се определяте като русофил, което ви поставя на една нога с въпросното семейство.
цитирай
19. krumbelosvet - Дроги психо-десни
27.10.2018 16:36
Не, не психо-десни, а П С И Х О-десни. Аз ви напомних първата МЪРША от вашето стадо, мистър 10%, и смъртта ОТ ГРАБЕЖ на "синята идея" и СДС, а вие си карате по инерция да ни занимавате с някойси Банов. А позволете и в нашето стадо да има някоя мърша. Оти вашето ЦЕЛОТО стадо седесарско се разпиле по сокаците зарад многото мърши.
цитирай
20. radostinalassa - 18. veshter - Хм, аз пък твъдя, че 80% от тези, които твърят че са русофили са точно такива боклуци като Баневи.
27.10.2018 16:43
80% от народа да са боклуци? Това е абсурд. Анкетираните са коренните българи по принцип, които са грамотни. Това твърдение е абсурдно. Само защото статистиката е безпощадна към вашата клика ? Нашите военни не желаят да стрелят срещу руски мишени. Защото виждат себе си отсреща? Така ли е ? А на американската мишена коя нация ще е нарисувана? Та те са многобройни. Ако е негър, или жълт, или мулат, метис, или дявол знае още кой?
цитирай
21. chavdar01 - ДРУГАРЮ НЕ РУСОФИЛ ДАДОХ ТИ + ЗАЩОТО СИ ПРАВ!!!
27.10.2018 18:15
АЗ СЪМ РУСОФИЛ,НО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ВСИЧКИ ИЗМИСЛЕНИ МИЛИОНЕРИ В БЪЛГАРИЯ,А ТЕ ДО ЕДИН СА ИЗМИСЛЕНИ!!! ПОМИСЛИ ВЪРХУ ТОВА!
БАНЕВ Е ЕДИН ОТ ВСИЧКИТЕ,НО ИМА И ДРУГИ.МОГА ДА ГИ ИЗБРОЯ НО НЕ ВСИЧКИ ЩЕ СА ОТ БСП И МОЖЕ БИ НЯМА ДА СИ ДОВОЛЕН!
НО ПРАВОТО СИ Е ПРАВО!!!
цитирай
22. get - 19. krumbelosvet - Круме народа ни го е казал: Крушата има опашка? - каква е опашката на ... ?
27.10.2018 18:28
krumbelosvet написа:
Не, не психо-десни, а П С И Х О-десни. Аз ви напомних първата МЪРША от вашето стадо, мистър 10%, и смъртта ОТ ГРАБЕЖ на "синята идея" и СДС, а вие си карате по инерция да ни занимавате с някойси Банов. А позволете и в нашето стадо да има някоя мърша. Оти вашето ЦЕЛОТО стадо седесарско се разпиле по сокаците зарад многото мърши.


... на псевдо-демократа и виден приватизатор "десет %-та" ... ще ти стане ясно, като ОСМИСЛИМ - че е роднина на ВИДНИЯТ ПРЕД-ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙ ФАБРИКАНТСКИ РОД БАКИШ ... а по тази линия и на ФИГУРАТА на видната ПАРТИЙНА НОМЕНКЛАТУРА в България ... човекът със средно професионално образование на ШИВАЧ - който на два пъти бе ... ?
... министър-председател на НРБ - Станко Тодоров!

- Така Александър Божков - към кои да го причислим психо ЛЕВИ ИЛИ ДЕСНИ - Ъм? Или просто е една от БАНАЛНИТЕ ФИГУРИ на поръчанията ОТ МОСКВА ПРЕХОД КЪМ КАПИТАЛИЗЪМ в България?

- Круме - когато ще махнеш РОЗОВИТЕ СИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОЧИЛА и почнеш да гледаш на живота БЕЗ ПРИСЪЩОТО ВИ ИДЕОЛОГИЗИРАНЕ? ... инак без определенията "ляво" или "дясно" - ставате просто ПСИХО!
цитирай
23. veshter - О, напротив - по твърдението на вашият доцент-русофил Иво Христов 80% са дебилии. Това са точно 80-те%, които смятат себе си за русофили, но всъщност са съветоф
27.10.2018 18:29
radostinalassa написа:
80% от народа да са боклуци? Това е абсурд. Анкетираните са коренните българи по принцип, които са грамотни. Това твърдение е абсурдно. Само защото статистиката е безпощадна към вашата клика ? Нашите военни не желаят да стрелят срещу руски мишени. Защото виждат себе си отсреща? Така ли е ? А на американската мишена коя нация ще е нарисувана? Та те са многобройни. Ако е негър, или жълт, или мулат, метис, или дявол знае още кой?

Това са точно 80-те%, които смятат себе си за русофили, но всъщност са съветофили. И не намесвайте тук моля американци, негри, мулати и метиси. Не отклонявайте темата.
цитирай
24. get - @ 20. radostinalassa - А ако на мишената НАМЕСТО - руснаци или американци е нарисувана ... ?
27.10.2018 18:31
radostinalassa написа:
80% от народа да са боклуци? Това е абсурд. Анкетираните са коренните българи по принцип, които са грамотни. Това твърдение е абсурдно. Само защото статистиката е безпощадна към вашата клика ? Нашите военни не желаят да стрелят срещу руски мишени. Защото виждат себе си отсреща? Така ли е ? А на американската мишена коя нация ще е нарисувана? Та те са многобройни. Ако е негър, или жълт, или мулат, метис, или дявол знае още кой?


... доказано ТЪПА РУСОФИЛСКА ПАТКА - даже няма да си направя и труда да стрелям !
цитирай
25. veshter - Гет, сега другарят комунист krumbelosvet ще донесе от девет кладенеца вода за да обясни, че Баневи нямат нищо общо с тяхната чиста и свята идея за Светло Бъдеще
27.10.2018 18:33
get написа:
krumbelosvet написа:
Не, не психо-десни, а П С И Х О-десни. Аз ви напомних първата МЪРША от вашето стадо, мистър 10%, и смъртта ОТ ГРАБЕЖ на "синята идея" и СДС, а вие си карате по инерция да ни занимавате с някойси Банов. А позволете и в нашето стадо да има някоя мърша. Оти вашето ЦЕЛОТО стадо седесарско се разпиле по сокаците зарад многото мърши.


... на псевдо-демократа и виден приватизатор "десет %-та" ... ще ти стане ясно, като ОСМИСЛИМ - че е роднина на ВИДНИЯТ ПРЕД-ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙ ФАБРИКАНТСКИ РОД БАКИШ ... а по тази линия и на ФИГУРАТА на видната ПАРТИЙНА НОМЕНКЛАТУРА в България ... човекът със средно професионално образование на ШИВАЧ - който на два пъти бе ... ?
... министър-председател на НРБ - Станко Тодоров!

- Така Александър Божков - към кои да го причислим психо ЛЕВИ ИЛИ ДЕСНИ - Ъм? Или просто е една от БАНАЛНИТЕ ФИГУРИ на поръчанията ОТ МОСКВА ПРЕХОД КЪМ КАПИТАЛИЗЪМ в България?

- Круме - когато ще махнеш РОЗОВИТЕ СИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОЧИЛА и почнеш да гледаш на живота БЕЗ ПРИСЪЩОТО ВИ ИДЕОЛОГИЗИРАНЕ? ... инак без определенията "ляво" или "дясно" - ставате просто ПСИХО!

цитирай
26. veshter - По повод на мършата спокойно може да се каже, че във вашето комунистическо стадо тя е най-вонлива.
27.10.2018 18:36
krumbelosvet написа:
Не, не психо-десни, а П С И Х О-десни. Аз ви напомних първата МЪРША от вашето стадо, мистър 10%, и смъртта ОТ ГРАБЕЖ на "синята идея" и СДС, а вие си карате по инерция да ни занимавате с някойси Банов. А позволете и в нашето стадо да има някоя мърша. Оти вашето ЦЕЛОТО стадо седесарско се разпиле по сокаците зарад многото мърши.

И защо да не се занимаваме с някой си Банев, та той е иден представител на вашето стадо, не се отмятайте от него, партията такова доверие му е гласувала, а вие искате сега да го изоставите.
цитирай
27. radostinalassa - get
27.10.2018 18:58
Замълчи , Джендьо. Обидата не е аргумент, а безсилието на Джендьо.
цитирай
28. breeze - Българите са като гаргите.
27.10.2018 18:59
Много шум за нищо.
цитирай
29. kolevn38 - Ей пръдло, скоро не съм те разнасял като парцал из блога, но с удоволствие отново ще ти просна непраните кюлоти на първа ако продължаваш да наглееш.
27.10.2018 19:15
radostinalassa написа:
Замълчи , Джендьо. Обидата не е аргумент, а безсилието на Джендьо.

цитирай
30. krumbelosvet - kolevn38 - удря по-яко от Кубрат Пулев.
28.10.2018 10:35
Наистина, как може една пръдла да пише тук?
Знам истинска случка като виц.
В село Бутово имаше един дърт ерген Арнаутина, който винаги се изпърдявал шумно като минавал покрай жените, приседнали край улицата на "шура" (събрание на турско-арабски). И една от жените, Магдалена наричана Мънда, веднъж казала:
Боже, какъй и тоз чувек, аз уткак съм съ руделъ, ни ИДНЪЖ ни съм пръдналъ...
Сигурно и г-н 38 никога не е пръдвал, иначе не е честно да обвинява една дама. Известен е вица, как Бай Ганю защитил честта на една дама, която се изпуснала във влака.
Колега kolevn38, падате по-ниско от бай си Ганя.
цитирай
31. get - До 30. krumbelosvet - Круме наместо да ни занимаваш с примери на интелектуална дифекация ... ?
28.10.2018 15:15
krumbelosvet написа:
Наистина, как може една пръдла да пише тук?
Знам истинска случка като виц.
В село Бутово имаше един дърт ерген Арнаутина, който винаги се изпърдявал шумно като минавал покрай жените, приседнали край улицата на "шура" (събрание на турско-арабски). И една от жените, Магдалена наричана Мънда, веднъж казала:
Боже, какъй и тоз чувек, аз уткак съм съ руделъ, ни ИДНЪЖ ни съм пръдналъ...
Сигурно и г-н 38 никога не е пръдвал, иначе не е честно да обвинява една дама. Известен е вица, как Бай Ганю защитил честта на една дама, която се изпуснала във влака.
Колега kolevn38, падате по-ниско от бай си Ганя.


... да бе взел да обясниш ЗАЩО СИ СОЛИДАРЕН с тази особа - твърде находчиво наричана и буля Дудуля?

- Да вземеш да ОБОРИШ факта, че "синият", Александър Божков АКО НЕ БЕ роднина на "знатната" соц. фамилия СТАНКОВ-БАКИШ - ЕДВА ЛИ БИ СЕ ДОБРАЛ ДО ПОЗИЦИЯТА заради която бе нарачен министър-ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ?

- За това пиши ... а не за интелеуалната ОБСТИПАЦИЯ на пръдлата и морална помакиня-Радостина!
цитирай
32. veshter - Спокойно krumbelosvet, тук и за пръдльовци има място - ето, добре си ни дошъл.
28.10.2018 17:13
krumbelosvet написа:
Наистина, как може една пръдла да пише тук?
Знам истинска случка като виц.
В село Бутово имаше един дърт ерген Арнаутина, който винаги се изпърдявал шумно като минавал покрай жените, приседнали край улицата на "шура" (събрание на турско-арабски). И една от жените, Магдалена наричана Мънда, веднъж казала:
Боже, какъй и тоз чувек, аз уткак съм съ руделъ, ни ИДНЪЖ ни съм пръдналъ...
Сигурно и г-н 38 никога не е пръдвал, иначе не е честно да обвинява една дама. Известен е вица, как Бай Ганю защитил честта на една дама, която се изпуснала във влака.
Колега kolevn38, падате по-ниско от бай си Ганя.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: veshter
Категория: Изкуство
Прочетен: 491662
Постинги: 375
Коментари: 703
Гласове: 2356
Архив