Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2021 11:58 - Главният адвокат на PBS, изложен от Project Veritas, беше уволнен след жестоки атаки срещу Белия дом на Тръмп, деца на гласоподаватели от ГО
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 397 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 18.01.2021 11:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Главният адвокат на PBS, изложен от Project Veritas, беше уволнен след жестоки атаки срещу Белия дом на Тръмп, деца на гласоподаватели от ГО

13.01.2021 г. / От JD Heyes /

image

Майкъл Белър, бивш главен съветник и обезсърчен леви лунатик в Системата за обществено радиоразпръскване (PBS), беше уволнен, след като беше разобличен, казвайки чудовищни ​​неща за децата на републиканските избиратели, президента Доналд Тръмп и неговата администрация, както и за Централна Америка.

„Този ​​служител вече не работи за PBS“, заяви говорител на публично финансираната мрежа пред The Daily Caller .

„Като адвокат на средно ниво, той не говори от името на нашата организация, нито взе никакви редакторски решения.“

„В PBS няма място за омразна реторика и възгледите на този човек по никакъв начин не отразяват нашите ценности или мнения“, каза говорителят. „Ние категорично осъждаме насилието и ще продължим да правим това, което сме правили в продължение на 50 години - използвайте нашата национална платформа и местно присъствие, за да укрепим общностите и да обединим хората.“

Уволнението на Белър стана ден след като журналистическата организация под прикритие Project Veritas пусна видеоклип, в който Белър твърди, че казва редица ужасни неща за републиканците, поддръжниците на Тръмп и децата на гласоподавателите от Републиканската партия.

В прессъобщение в понеделник операцията под журналистика под прикритие отбелязва: 

Project Veritas публикува днес нов видеоклип, в който изобличава Майкъл Белер, главен съветник на Обществената телевизионна служба (PBS), за изявленията му в защита на насилствените атаки срещу Белия дом, превъзпитанието за децата на поддръжниците на Тръмп и възхваляването на смъртта на гласоподавателите в червената държава в резултат на COVID-19.

Ето някои от нещата, които този ляв мръсник трябваше да каже по време на разговора си с журналиста от PV.

„В тези уникални времена - имам предвид Тръмп - Тръмп е близък с Хитлер“, твърди той, без никакъв контекст, тъй като много малко живи хора днес или са живели по времето на Адолф Хитлер, или са живели под неговото тиранично управление.

„Какво ще правите, ако ние [демократите] не спечелим” през ноември, попита журналистът.

"Отидете в Белия дом и хвърлете коктейли Молотов", отговори Белър.

Той продължи, че децата, отглеждани от поддръжници на президента, ще растат ужасни хора (като той не е ?), Но има решение: Изпратете ги в лагери за превъзпитание.

Да, както правеха и правят съветските, китайските и севернокорейските диктатори.

 

„Те [привържениците на Тръмп] ще отгледат поколение нетолерантни, ужасни хора - ужасни деца“, каза Белър. „Ние се придържаме към всички републикански избиратели и Националната сигурност ще отведе децата им ... ще ги настаним в лагерите за превъзпитание. Лагери на Просвещението. Хубави са, имат герои от „Улица Сезам“ в класните стаи и гледат PBS по цял ден. “

След това този пълзец унищожи половината държава или повече, като твърди, че е щастлив, че живее във Вашингтон, окръг Колумбия, където са всички „умни, просветени“ хора - а не малък град в Америка, където живеят идиотите.

„Американците са толкова глупави. Знаете ли, повечето хора са тъпи. Хубаво е да живеете на място, където хората са образовани и знаят неща. Можете ли да си представите, ако сте живели в някой от тези други градове, където всички просто са глупави? " Белър, умен човек, който беше арестуван във видео под прикритие, каза.

Тогава това „прекрасно човешко същество“ коментира, че COVID-19 „се увеличава“ в доминирани от GOP държави (което не е вярно - навсякъде се увеличава, включително в много сините щати на Калифорния и Ню Йорк) и това е хубаво нещо, защото повече от тези невежи, гласуващи с червено гласуване хващат вируса и умират.

„Това, което е страхотно, е, че COVID се увеличава във всички червени състояния в момента. Така че това е страхотно “, каза той. 

На въпроса защо мисли така, това парче боклук отговори: „Защото или тези хора няма да излязат да гласуват за Тръмп - нали знаете червените щати - или много от тях са болни и умират“.

Той продължи да рекламира „новините“ в PBS, докато разбиваше както CNN, така и Fox News. 

„PBS има истински новини“, каза той. „Но CNN вече няма реални новини. Това е просто говорещи глави, които през целия ден говорят за Тръмп. "

„Не мога да понасям. Искам да кажа, че от време на време ще гледам Fox News и това ме кара да искам да повърна след пет минути ”, каза Beller.

"Всичко това е Джо Байдън сега", каза той, позовавайки се на репортажите на Fox News Channel, включващи различни скандали както с Джо Байдън, така и със сина му Хънтър Байдън - които други мрежи (включително PBS) отказаха да отразят. - Знаеш ли, не мога да понасям. Всичко е измислено. Всичко това е нелепо. И те настояват толкова силно. Това е невероятно. "

"Значи вие просто го игнорирате?" - попита репортерът под прикритие.

"Да", отговаря Beller (поне веднъж беше честен).

Сега вижте, този човек е работил за PBS достатъчно дълго, за да се превърне в мрежова мажоретка, така че въпросът е, че разтяга доверчивостта до точката на пречупване, за да повярва, че за първи път той казва такива ужасни, гадни, отвратителни неща.

Което би означавало, че висшите ръководители в PBS всъщност не са имали нито една йота проблеми с него и неговите убеждения, докато не бъде публично изложен.

Нашите данъчни долари на работа.

Вижте още такива отчети в Absurd.news .

Източниците включват:

NaturalNews.com

ProjectVeritas.com




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39925133
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930