Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. dobrota
8. vidima
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. dobrota
8. vidima
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
Постинг
07.12.2008 11:28 -
Възбуждащи апетита морски дарове
Необходимите продукти: Вале Каро, дама Пика, поне една охладена бутилка бяло вино, белени и небелени скариди - колкото по-големи, толкова по-добре (пропорцията е едно към едно), филе бяла рибка по избор, най-добре незамразявано филе пангасиус, кръгчета калмари, морковчета, зехтин и малко масло, но в никакъв случай маргарин. При желание може да се добавят и пресни миди.Задължително подправки - палаво бахарче, черен пипер със зърна, дафинов лист, сол. И обезателно розмарин - ще бъде нахално, ако кажа, че трябва да е пресен, но само който не е сдъвквал свежи листенца от тази чудесна подправка няма да ме разбере - наистина върши чудеса. Начинът на приготвяне е елементарен: Рибката нежно се нарязва на по-едри парчета, морковчетата също се нарязват, но на колелца и с всички останали продукти непринудено се подреждат в задушевна обстановка, след което бавно се отдават на огнени страсти. Така приготвеното ястие може да се подлюти в зависимост от желанията - резултатът е умопомрачителен.
Тънкостта на приготвянето се състои в интуитивното налучкване на точното количество продукти и непремерените чаши бяло вино. Тайната няма да издавам - тя е наистина за майстори! Самият акт на консумация е особено любопитен...
Тънкостта на приготвянето се състои в интуитивното налучкване на точното количество продукти и непремерените чаши бяло вино. Тайната няма да издавам - тя е наистина за майстори! Самият акт на консумация е особено любопитен...
Хайде стига, че съм гладна!!!:))
цитирайгладът, вероятно, е следствие на апетитно поднесена храна за красиви душѝ... истинско удоволствие се изпитва единствено от споделянето :)
цитирайУви, моят глад е единствено обусловен от обедното време...:(
цитираймоят - от наличието на празни души. Всъщност доволен съм, че изобилието на хляб и зрелища не е, а и неможе да бъде, причина да се разболея от булимия :)
цитирайсакън!не вещай такива страхотии!!Каква ти булимия, анорексия и всякаква рия, при такова богато предлагане на НИЩО!!
цитирай
6.
fabula -
;)
07.12.2008 12:49
07.12.2008 12:49
Приятен постинг... според една д.пика:))
цитирайРадвам се, че носиш радост, вале Каро :))
ей, да не си поп Каро?
цитирайей, да не си поп Каро?
...и храна на въображението подхвърли небрежно на финала ;)))
цитирайРадост за сетивата и мехлем за душата си, Съкровище! Думите ти топлят сърдцето...
цитирайУмението да носиш радост е дар от Всевишния - споделено от личния опит на загадъчно усмихнато Вале Каро - все още, за щастие, неръкоположено:)
цитирайХраната за въображението носи същото удоволствие, както и храната за птиците - любуваш се и се радваш на уловените мигове :)
цитирайЪ?
цитирайХраната за моето въображение , без която не мога...
цитирайВашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене
Блогрол
1. Jimi Hendrix
2. Doors
3. Чудомир
4. Ваше благородие
5. Дали
6. Джоузеф Хелър
7. Фрида
8. Ситрофрения
9. Pink Floyd
10. papillon
11. Аз, роботът
12. Интарзия
13. Отвъд този свят
2. Doors
3. Чудомир
4. Ваше благородие
5. Дали
6. Джоузеф Хелър
7. Фрида
8. Ситрофрения
9. Pink Floyd
10. papillon
11. Аз, роботът
12. Интарзия
13. Отвъд този свят